wake

Diakon Hutan Wake 2006

Sekiranya mana-mana pasukan dalam ACC akan mendapat keuntungan daripada jadual bukan persidangan yang mudah, ia adalah Wake Forest Demon Deacons. Pada tahun 2005, mereka memulakan musim dengan kekalahan kepada Vanderbilt dan menyusulnya dengan kekalahan di Nebraska. Tetapi pada tahun 2006, nampaknya jalan dibuka untuk Demon Deacons untuk memulai 5-0. Kedua-dua Syracuse dan Duke di rumah dalam 2 minggu pertama musim semestinya kemenangan mudah.

Kemudian Wake terus berjalan untuk menghadapi Connecticut Huskies dan  downlaod mega888 game on here !! pasukan Ole Miss yang seburuk yang mereka alami dalam beberapa waktu. Dengan Liberty kembali ke rumah pada minggu berikutnya, Wake Forest akan menjadi yang terbaik untuk pertarungan mangkuk kerana mereka harus memulai 5-0. Cabaran bagi Demon Deacons adalah sama ada mereka boleh memenangi permainan akhir musim. Sebenarnya, Wake Forest berada 0-8 dalam permainan yang dimainkan selepas 1 November sejak 3 musim yang lalu.

Ini tidak kelihatan terlalu baik untuk mereka lagi tahun ini selepas Novermber 1st kerana mereka mempunyai Boston College, Florida State, Virginia Tech, dan Maryland untuk menyelesaikan musim ini. Saya fikir bahawa Wake akan mengambil sekurang-kurangnya 1 dari 4 perlawanan terakhirnya untuk menembusinya setelah 1 November kalah beruntun. Satu kemenangan akhir musim dan kemenangan di NC State pada 15 Oktober akan cukup untuk membuat Wake Forest kembali ke permainan mangkuk untuk pertama kalinya sejak 2002.

Wake akan memiliki kedalaman lebih banyak daripada yang mereka ada sejak musim pertama pelatih Jim Grobe, terutama di depan. The Demon Deacons mengembalikan 7 pasukan pelanggaran ofensif yang mempunyai total 84 permulaan di antaranya. Dengan banyak pengalaman di depan, mereka semestinya tidak mempunyai banyak masalah sama sekali menjadikan Micah Andrews kelihatan seperti rekod yang memecah rekod Chris Barclay musim lalu. Ben Mauk akan diminta oleh Grobe untuk menguruskan kesalahan itu dan anda boleh mengharapkan Wake menjadi pasukan penyerang yang berorientasi kepemilikan. Mauk memulakan musim lalu sebagai nombor 1, tetapi 9 INT melawan 3 Touchdown memaksa Grobe untuk mengadili. Sekiranya dia dapat menunjukkan musim ini bahawa dia memiliki kemampuan untuk melemparkan bola sepak dengan efisien, itu benar-benar akan membuka serangan luar biasa Wake, tetapi jangan mengandalkannya.

Pertahanan perlu mempunyai banyak daya tahan kerana permainan lewat yang buruk dapat meninggalkan mereka di lapangan sedikit musim ini. Saya mengharapkan mereka akan bertambah baik walaupun Demons mengembalikan 8 permulaan. Pemain barisan belakang dan punggung pertahanan sama kuatnya dengan ACC, tetapi Wake boleh terluka di bahagian tengah. Mudah-mudahan sebilangan pelajar kelas bawah dapat melangkah dan memberikan Demon Deacons lebih mendalam untuk melemparkan kaki segar dan penampilan yang berbeza ketika menentang garis serangan.

Jangan mengharapkan lebih dari 2 kemenangan liga dari Wake Forest, tetapi mereka akan bermain boling pada tahun 2006.

Leave a Reply

Your email address will not be published.